«Відчути себе моделлю» у Тернополі відбувся ІІ інклюзивний показ мод

Опубліковано:
30 Листопада, 2019

У Тернополі відбувся ІІ інклюзивний показ мод, у якому взяли участь близько 30 дітей з інвалідністю. Наподіумі, під час показу колекції тернопільських модельєрів, дефілювали вихованці Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру, учні Тернопільської спеціальної школи міської ради, молодь ГО “Центру “Бебіко” та учасники соціальної ініціативи «Єднання поколінь». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає ініціатор інклюзивного модного шоу Ольга Гордієнко, проводити такі заходи необхідно, адже кожна дитина з інвалідністю, хоча б один раз у житті, хоче відчути себе моделлю та пройтися по подіуму.

«Діти з інвалідністю особливо потребують нашої уваги та опіки. Тому я дякую усім, хто долучився до проведення такої благодійної акції і допоміг у реалізації дитячих мрій. Такі заходи є також хорошим прикладом співпраці між владою, бізнесом та громадськістю. Як міський голова, хочу зазначити, що я й надалі долучатимуся та охоче підтримуватиму подібні ініціативи, адже допомога дітям з інвалідністю, дітям-сиротам та одиноким громадянам є пріоритетом у моїй роботі та роботі Тернопільської міської ради», — розповідає Сергій Надал.

Не зважаючи на те, що діти вперше примірили на собі роль моделей  усім вдалося справитися з нею на відмінно. Враження та емоції від дійства у них залишися лише приємні та позитивні.

До слова, співорганізаторами заходу є БФ «Подоляни» та Почесне консульство Угорщини в м. Тернополі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти з інвалідністю, #ІІ Інклюзивний показ мод, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТЦ "Подоляни"
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: