У компанії «Контінентал» підбили підсумки аграрного року і розповіли про майбутні плани

Опубліковано:
29 Листопада, 2019

Працівники компанії “Контінентал” із 5 областей з’їхалися до Тернополя, аби урочисто відзначити День сільськогосподарського працівника. Вітали аграріїв і почесні гості – представники місцевої влади, очільники громад, партнери, з якими керівництво компанії поділилось планами на наступний рік.

Та спершу здобутки року, що минає. Цей сезон став першим, який агрохолдинги “Мрія” та “СFG” після злиття провели в об’єднаному форматі – як єдина компанія “Контінентал”.

– Найбільший успіх цього сезону був один – нам вдалося зв’язати дві дуже різних компанії, які історично працювали в різних умовах, і побувати розуміння у нашій команді, що ми працюємо як одна компанія «Контінентал Фармерз Груп». В нашій команді зараз є розуміння, що «Контінентал» буде довго грати на цьому ринку, – каже генеральний директор компанії “Контінентал” Георг фон Нолкен.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #звіт, #Контінентал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: