На Тернопільщині відкрили майданчик з шахами

Опубліковано:
29 Листопада, 2019

Поблизу державного навчального закладу «Шумське професійно-технічне училище» відкрили відпочинковий майданчик у вигляді шахової дошки. Така ідея створення та реалізації задуму належить колективу навчального закладу.

Як зазначає директор навчального закладу Федір Куц, ще зовсім недавно біля гуртожитку училища «муляла» око стара «дошка пошани», яка зовсім не мала привабливого вигляду. Тому, вирішили облаштувати відпочинковий майданчик, де можна не лише відпочити, а й пограти у шахи.

«Усі роботи по благоустрою робимо своїми силами та за власний кошт. Заробили майже 1,5 млн грн. Основних джерел надходження маємо два – проходження учнями виробничої практики та від реалізації сільгосппродукції, яку самі вирощуємо на полях, закріплених за училищем. Ось за ці кошти та проводимо ремонтні роботи, стараємося щоразу щось оновлювати», – розповідає директор Федір Куц.

Навесні планують облаштувати території перед старим корпусом, що виходить на центральну вулицю міста. Допоки, ідею нового задуму не розголошують, але, як зазначає директор, містянам сподобається оновлена тереторія.

До слова,  на закупівлю  та встановлення шахових  фігур витратили  24 тис. грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відпочинковий майданчик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шумськ, #Шумське професійно-технічне училище
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: