У Тернополі облаштовують «Файне зимове містечко 2020»

29.11.2019 15:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У центрі Тернополя почали облаштовувати зимове містечко. Так, уже проводиться монтаж будиночки зі святковою атрибутикою, а незабаром працівники комунальних підприємств приступлять до встановлення на Театральному майдані головної новорічної ялинки та святкових ілюмінацій. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Цьогоріч, файне містечко зазнає деяких змін, а саме на Театральному майдані та у сквері Чорновола розташовуватимуться: ковзанка, гірка для катання на сноутюбах, Резиденція Св. Миколая, сцена, будиночки зі святковою атрибутикою, фотозони та різноманітні атракціони. Також, як зазначає начальника КП «Тернопільміськсвітло» Олега Лехіцького, цьогоріч у конструкції ялинки замінять основу (стовбур), придбають нові гілки, які розміщуватимуться щільніше і виглядатимуть красивіше, та оновлять програми 3D-ілюманації. А, напередодні свят, освітять фонтани та прикрасять новорічною ілюмінацією центральні вулиці міста.

null

До слова, урочисте засвічення вогнів головної ялинки міста відбудеться 19 грудня на Театральному майдані.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі