Поліцейські відвідують пенсіонерів та малозабезпечених, щоб стати ближчими

Опубліковано:
29 Листопада, 2019

Поліцейські спілкуються з краянами, які знаходяться на території їх обслуговування. Мета – убезпечити людей від правопорушень та навчити, як оперативно звернутися за допомогою до поліцейських у разі потреби.

Поліцейські систематично проводять рідного роду зустрічі й навчання у сільських громадах, розповідають, як діяти в критичних ситуаціях та як вберегти своє майно від шахраїв та злодіїв. 

Найчастіше жертвами майнових злочинів стають люди похилого віку. Тому особлива увага поліцейських – саме до таких людей. 86-річна жителька села Довжанка Марія Волянська каже, що завдяки таким профілактичним бесідам змогла розпізнати шахраїв і вберегла свої кошти. «Невідомі прийшли до мого помешкання та запевняли, що отець з обласного центру передав ікону, але не задарма. За неї необхідно заплатити чималу суму. Я одразу запідозрила, що це шахраї, адже напередодні поліцейські приїжджали до села й розповідали про такі злочини. Я попросила непроханих гостей залишити господарство», – розповідає пенсіонерка.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зустріч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пенсіонер, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: