«Досить мріяти — дій»: у Тернополі відбудеться майстер-клас Ольги Вінницької

Опубліковано:
28 Листопада, 2019

У Тернополі, 30 листопада, відбудеться авторський майстер-клас Ольги Вінницької «Як створити свій власний стиль». Стилістка допоможе не лише перевтілитися за допомогою одягу, а й мотивуватиме вас до змін та пізнання власного «я».

Під час майстер-класу обговорюватимуть такі основні питання, а саме: як визначити власний стиль, підібрати ідеальний гардероб та як бути собою, а не чиєюсь копію тощо.

Як зазначає Ольга Вінницька, якщо ви хочете змін, то необхідно щось для того зробити. Адже, краса, легкість, елегантність, впевненість не прийде просто так, над цим потрібно працювати.

«На майстер-класі ти точно приймеш для себе рішення змінюватися і рухатися до найзаповітніших мрій, розкривати себе в нових образах, ризикувати, експериментувати, взнавати себе і найголовніше — кайфувати впродовж всього цього процесу!», — додає Ольга Вінницька.

До слова, під час майстер-класу будуть розігрувати подарунки та відбудеться показ колекції одягу Ruslana Romanova. Для участі попередньо потрібно зареєструватися.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #майстер-клас, #мода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ольга вінницька, #показ одягу, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: