«Благодійна їдальня»: у Тернополі роздають безкоштовні обіди

Опубліковано:
28 Листопада, 2019

У Тернопільському міському територіальному центрі соціального обслуговування населення функціонує «Благодійна їдальня». Щоденно, впродовж двадцяти років, до центру приходять за гарячим обідом люди, які перебувають у складних життєвих обставинах. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Щоб допомогти та нагодувати всіх  хто потребує, у «Благодійній їдальні, перш за все, обслуговують людей, які перебувають на обліку в центрі. Так, одна людина може харчуватися впродовж трьох місяців на рік. Також, у Тернопільському міському територіальному центрі соціального обслуговування населення надають ще понад 30 соціально-побутових послуг громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, які не здатні до самообслуговування і потребують постійної сторонньої допомоги.

До слова, від початку 2019 року надано послуг більше ніж 8300 мешканцям міста.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #безхатьки, #благодійна їдальня, #інваліди, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: