Впливові тернополянки обирали найкращих молодих дизайнерів

Опубліковано:
28 Листопада, 2019

Найкращих молодих дизайнерів обирали у Тернополі. Вирішували, хто стане переможцем відомі тернополянки. Про їхні враження від колекцій та які вбрання найбільше сподобались – у сюжеті Т1 Новини.

Конкурс молодих дизайнерів, який відкриває нові перспективи. У Тернополі вже традиційно обирали найкращих у fashion-індустрії. Переможців визначали у трьох номінаціях. Цього року Ольга Шахін була однією із тих, кому випала честь обрати із 30-ти колекцій найстильнішу. Розповідає, важко буде обрати кращих, адже кожна колекція, красива по своєму. Зізнається, деякі сукні навіть придбала би для свого гардеробу.

– Мені дуже приємно що мене обрали в журі. Для мене честь обирати переможців. Перед нами на сцену виходять молоді талановиті люди. А ще радію, що саме Галицький коледж організував це, – каже амбасадорка Жіночої ділової палати України, голова Тернопільського обласного осередку ГО “Асоціація жінок України «Дія»” Ольга Шахін.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #колекція, #мода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #одяг, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: