Легко заробити на туризмі: у Тернополі триває другий туристичний форум «Від ініціатив до дій»

Опубліковано:
28 Листопада, 2019

Розвиток туризму, створення туристичного продукту, зелений туризм, міжнародна співпраця. Це лише частина панелей, які обговорють на другому туристичному форумі Тернопілля. Захід стартував у Тернополі, сьогодні продовжиться у Кременці. Форум відвідають понад 200 гостей із різних міст України. Повідомляє Т1 Новини.

Туризм у громаді, оздоровчий та медичний туризм, створення і промоція турпродукту. Це теми, які обговорювали під час першого дня Туристичного форуму Тернопілля “Від ініціатив до дій”. Форум проводять вже друге, і цього року захід зазнав певних змін.

– Ми збільшили кількість панелей, розділилися на дві частини і ми вперше продукуємо сьогодні медичний туризм, – розповідає начальник управління туризму Тернопільської обласної держадміністрації Ростислав Яцків. – Окрім цього ми видаємо практичні речі, які людина одразу може втілити у життя. Ми пропонуємо створити туристичний продукт. З чого і як потрібно це подати.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #форум
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: