Чому насправді чоловік на Тернопільщині покинув дружину на третій день після весілля (Відео)

27.11.2019 23:13   Джерело: ПроТе
Опубліковано : Новини Тернопілля

На Тернопільщині чоловік покинув молоду дружину на третій день після гучного весілля. І відмовився платити оператору та фотографу за зйомку. Як з’ясувалося, кілька років тому чоловік уже хотів одружитися. Але з іншою дівчиною, яку також покинув напередодні весілля, про це у сюжеті ТСН.

Інні двадцять шість років, а Івану – тридцять. Молодята зустрічалися два роки, їхнє було кохання щире, і серйозних сварок не було, переконує дівчина. Святкували весілля із розмахом. Перший день – у нареченої, а другий – у нареченого.  Проте, вже за три дні молодий, пішов від молодої дружини.

 

Витрати на весілля молодята розділили порівну. Скандал розгорівся через те, що молодий відмовився платити оператору свою частину в розмірі $300.

“Не має значення, чи ми розійшлися одразу після весілля, чи через пів року. Оператор та фотограф зробили свою роботу, – зауважує наречена Інна Зюбрецька.

Весільний оператор, якого обурила ця ситуація, каже, що вся його робота була належним чином, але її так і не оплатили. Він опублікував гнівний пост у Facebook і той миттєво поширився мережею. Людей обурило те, що чоловік настільки швидко пішов від молодої дружини, мовляв, навіщо було взагалі освідчуватися.

Своєю чергою, Інна розповідає, що сваритися з нареченим вони почали через свекруху. Жінка останнім часом все частіше втручалася в їхні стосунки, скаржиться дівчина. І вже після чергової сварки, молодий заявив, що вже не кохає свою дружину.

“Ти хочеш керувати моїм сином?.. Ти хочеш бути домінанткою? А я цього не дозволю. Командувати ним ти не будеш”, – наводить наречена Інна слова свекрухи.

Журналістка ТСН, яка поїхала у містечко Борщів дізнатися подробиці, у відповідь  отримала лайку й штовханину. Коментувати щось чоловік навідріз відмовився. Наприкінець журналістка взагалі опинилася у заручниках нареченого та його матері, яка є керівницею відділу місцевої адміністрації. Вони примусово зачинили співробітників ЗМІ у кабінеті, а самі зникли. Оператор одразу викликав поліцію.

Як з’ясувалося, кілька років тому чоловік теж хотів одружитися. Але з іншою дівчиною. Вона розповіла, що усе скасувалось за три тижні до весілля.

“У нас весілля не відбулося. Так, саме через нього і його маму, але більше нічого сказати не можу”, – повідомила колишня наречена чоловіка.

Про яку невістку мріє чиновниця, так з’ясувати і не вдалося. І чи знайдеться взагалі така у місті, невідомо. Тим часом у суді Інні та Івану дали три місяці на роздуми. Лише після закінчення цього терміну їх зможуть офіційно розлучити.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ПроТе  

Коментарі