«Молодь дебатує»: тернопільські школярі змагатимуться у міжрегіональних турнірах

Опубліковано:
27 Листопада, 2019

Учні тернопільських шкіл №24 та №28 візьмуть участь у міжрегіональних турнірах проєкту «Молодь дебатує», які відбудуться 30 листопада у Львові. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Цьогоріч, міжрегіональні турніри проєкту «Молодь дебатує» проходитимуть у Львові, Житомирі, Запоріжжі та в Одесі, у яких візьмуть участь більше ніж тисячу школярів. Вони є відбірковими турнірами — в кожному з них відберуть чотирьох найкращих для участі у вирішальних національних дебатах, що пройдуть в Харкові.

Міжрегіональні дебати відбуватимуться за унікальною методикою німецьких молодіжних дебатів Jugend debattiert, яка з’явилась у Німеччині у 2001 році. Мета полягає в тому, щоб учасник, в процесі дискусії, навів всі можливі аргументи за темою, використовуючи думки експертів та наукові дослідження.

Зазначено, що проєкт «Молодь дебатує» проходить за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини і методичної підтримки Jugend debattiert.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дебати, #львів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТЗОШ № 24, #ТЗОШ №28, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: