Що буде з громадами, – скажуть депутати Тернопільської облради

Опубліковано:
27 Листопада, 2019

Що буде з громадами, – скажуть депутати Тернопільської обласної ради. Адже на сесію винесли обговорення перспективного плану формування територій.

Про це зазначають у пресслужбі Тернопільської обласної ради. Там також повідомили, що сьогодні відбулася зустріч голови облради із керівниками фракцій. Сесія запланована на четвер, 28 листопада.

Робоча зустріч з керівниками фракцій в облраді. Фото – пресслужба обласної ради.

Серед питань, які будуть розглядатися, – проект нового презентованого облдержадміністрацією перспективного плану формування територій громад Тернопільської області. З цього приводу також висловляться голови районних рад та об’єднаних територіальних громад. Це питання також уже обговорювалося в ОДА із народними депутатами.

Крім того, на сесії розглянуть питання створення в області госпітальних округів. І хочуть запросити ще депутатів ВР від Тернопільщини, щоб обговорити законопроект про ринок землі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громади, #депутати, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обласна рада, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: