У рамках Туристичного форуму Тернопілля 2019 створять кластер медичного туризму: запрошуємо до дискусії на тему «Оздоровчий та медичний туризм»

26.11.2019 18:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

27 – 28 листопада 2019 року в Тернополі (Український дім Перемога) проходитиме Туристичний форум Тернопілля 2019 (ТФТ-2019). Під егідою Регіонального відділення Міжнародної Торгової Палати ICC Ukraine та Національної Туристичної Організації відбудеться практична дискусійна панель на тему «Оздоровчий та медичний туризм» (27.11, 13:00 – 14:30).

Запрошеними спікерами обговорюватимуться актуальні питання щодо цієї теми, які не залишать Вас байдужими. Перелік спікерів:

- Віктор Овчарук, Голова Тернопільської Обласної Ради (лікар);

- Ірина Сисоєнко, Президент Всеукраїнської Асоціації Фізичної Медицини, Реабілітації і Курортології (ВАФК), Віцепрезидент Всесвітньої федерації гідротерапії та кліматотерапії (FEMTEC), медичний юрист, Народний депутат України VIII скликання;

- Анна Гучок, радник Президента, голова комісії з питань охорони здоров'я та медичного туризму ICC Ukraine, експерт у сфері розвитку медичного і оздоровчого туризму з глобальним досвідом співпраці і ведення проектів на державному і корпоративному рівні, старший партнер компанії DrPrem&Associates (консалтинг в сфері медичного і wellness туризму);

- Іван Проць, Заслужений лікар України, засновник та власник клініки «Стоматологія «Denta-VI»;

- Тарас Кіхтяк, віцепрезидент Львівського кластеру медичного туризму, головний лікар хірургічної клініки «Корона»;

- Василь Мартинюк, директор та власник санаторію «Медобори» (Конопківка)

- Модератор панелі – Тарас Демкура, віцепрезидент Міжнародної Торгової Палати ІСC Ukraine

У рамках події відбудеться підписання меморандуму про створення кластеру медичного туризму між усіма зацікавленими представниками влади, бізнесу та громадськості.

Мета проведення заходу: активізація розвитку внутрішнього та в’їзного медичного туризму, просування українського туристичного продукту на міжнародний ринок, популяризація туристичних можливостей України, демонстрація новітніх досягнень в сфері медичних послуг, створення майданчику для проведення переговорів.

Раді будемо бачити вас на форумі та зокрема на панелі «Оздоровчий та медичний туризм»!

Будь ласка, ройдіть реєстрацію


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі