На Тернопільщині уже готові продавати новорічні ялинки

Опубліковано:
26 Листопада, 2019

У Бучацькому лісовому господарстві уже можна придбати новорічне дерево. Лісгосп готовий реалізувати 2000 ялинок, заготівля яких буде здійснюватися відповідно до попиту громадян. Про це повідомляє Державне підприємство «Бучацьке лісове господарство»

Ціна на новорічне дерево залишиться такою ж як минулого року: від 1 м до 1,5 м – 67 грн з ПДВ; від 1,5 м до 2,0 м – 85 грн з ПДВ; від 2,0 м до 2,5 м – 112 грн з ПДВ; від 2,5 м до 3,0 м – 189 грн з ПДВ; більше ніж 3 м – 78 грн за 1 м з ПДВ. Кожна ялика має спеціальну самоклейну етикетку, яка вказує на те, що її заготовлено законно та звідки походить хвойне деревце.

До слова, щороку лісівники закладають окремі плантації новорічних ялинок для продажу. Тому, мешканців міста просять не ходити  в ліс за хвоєю, а краще законно її придбати. Адже, в лісгоспі ялинки вирощують спеціально для потреб споживачів на новорічні й різдвяні свята.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучач, #новий рік, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #новорічні свята, #різдво, #тернопіль, #тернопільські новини, #ялинка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: