Депутати Верховної ради від партії «Голос» звернулися до чиновників Тернопільщини щодо вирішення питання з місцевою біатлонною базою

Опубліковано:
26 Листопада, 2019

Керівництво Тернопільщини отримало звернення від депутатів Верховної ради від партії «Голос» щодо проблеми біатлонної бази.

Депутати Верховної ради від партії «Голос» пропонують створити робочу групу щодо вирішення проблеми біатлонної бази у Підгородньому.

Народний депутат України, секретар комітету з питань бюджету фракції політичної партії «Голос» Володимир Цабаль написав депутатське звернення на ім’я голови обласної ради Віктора Овчарука, голови облдержадміністрації Ігора Сопеля та депутатам Тернопільської обласної ради щодо вирішення проблемного земельного питання місцевої біатлонної бази у селі Підгороднє, що неподалік Тернополя. 

Нагадаємо, що у 2013 році місцева влада без будь-яких погоджень зі спортсменами надала всередині лижеролерної траси, що розташована на біатлонній базі у Підгородньому,  близько 6,7 гектарів землі обслуговуючому кооперативу «Між лісами», змінивши при цьому цільове призначення таким чином, що на даних ділянках можна зводити будинки. Вже у березні та жовтні цього року представники даного кооперативу збирали збори щодо плану генеральної забудови житлового  кварталу посеред лижеролерної траси. Та це парадокс, бо тоді ні спортсмени не зможуть тренуватися, ні ці люди не зможуть будуватися і жити там.

Щодо даного проблемного питання відбулася спершу зустріч у Тернополі лідера партії «Голос», депутата Верховної Ради – Святослава Вакарчука та чемпіона світу з біатлону, уродженця Тернопільщини – Дмитра Підручного.

На зустрічі Святослав пообіцяв посприяти вирішити дану проблему у межах своїх повноважень.

Далі Дмитро Підручний зустрівся з Максимом Черкашином, представника партії «Голос» у Тернопільській області. Максим та Дмитро обговорили алгоритм дій щодо вирішення конфліктного земельного питання у Підгородньому на території біатлонної бази. 

Відтак, обласна федерація біатлону передала представникам партії «Голос» відповідне звернення, де просить допомогти вирішити проблему та пропонує шляхи та ймовірні варіанти щодо мирного розв’язання конфліктного питання. 

Днями, депутатське звернення від партії «Голос» отримали керівники Тернопільщини, які мають 10 днів, щоб надати відповідь та відповідно створити робочу групу із вивченням ситуації та напрацюванням алгоритму дій з врахуванням інтересів і спортсменів і представників земельного кооперативу «Між лісами».

Копію депутатського звернення усебе на сторінці у Фейсбук розмістив представник партії «Голос» з Тернопільщини Максим Черкашин. 

«Мегаважливо, щоб при вирішенні цієї проблеми не постраждали ні люди, які отримали земельні ділянки всередині лижеролерної траси, ні спортсмени, які там тренуються. Один з варіантів вирішення проблеми є надати обслуговуючому кооперативу «Між лісами» альтернативну ділянку, а теперішню передати біатлонній базі. Звичайно, це не просто і не одразу можна зробити, але завдяки небайдужим людям можливо все!, – написав на своїй сторінці у Фейсбук Максим Черкашин».

null

 

 

null
null
null
null
null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #біатлон, #депутати, #звернення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: