У Тернополі успішно стартував інклюзивний проект «Сонце для всіх»

26.11.2019 12:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У Тернополі 23 листопада за ініціативи ГО ЦРМКН «Мозаїка» успішно стартував інклюзивний проект «СОНЦЕ ДЛЯ ВСІХ».

Першим кроком проекту став захопливий квест для дітей із символічною назвою «Долоньки дружби». Серед звичайних дітей були й діти з особливостями розвитку. Команди виконували логічні завдання, проходили спортивну естафету, показували свої танцювальні здібності та знання казок. Наприкінці всі учасники квесту отримали красивий аквагрим на личках від організаторів, а також подарункові запрошення на заняття з хореографії від Арт-студії «Смугастий кіт».

«Діти вкотре показали нам, що для спілкування, для гри, для дружби зовсім не важливо, які «особливості» має твій товариш: ти береш його долоньку в свою, і ви біжите назустріч цікавій грі»,- розповідає ініціатор проекту Іванна Вознюк-Жак.

«Квест став чудовим початком, діти надихають та мотивують, тому вже зовсім скоро наш проект зробить наступний крок»,- діляться організатори.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі