Хто претендує на найвищі посади у Тернопільській ОДА

Опубліковано:
26 Листопада, 2019

З’явилася інформація про те, хто допомагатиме керувати областю голові облдержадміністрації Ігорю Сопелю, а саме йдеться про його заступників.

Зокрема, як повідомляє видання «Погляд», на посаду першого заступника голови ТОДА претендує Ігор Гайдук. Сьогодні він залишається першим заступником голови Гусятинської РДА. До цього працював у команді Президента Петра Порошенка.

Є також інформація ще про одного ймовірного претендента на заступника – Тараса Дідика. Відомо, що йому 28 років і він адвокат. Родом з Копичинець. Із «Зе»-командою працює від початку, був довіреною особою Ігоря Сопеля на парламентських виборах. Тарас Дідик є директором компанії «Глобал Фід», яка пов’язана зі сімейством Гути.

Серед кандидатів на заступника є і 42-річний Володимир Пасіка, який у минулому бувдепутатом Хоростківської міської ради від партії ВО «Батьківщина». Під час парламентських виборів також був довіреною особою пана Сопеля.

І четвертий претендент на заступника голови облдержадміністрації, хоростківчанин Арсен Марчишак. Наразі він депутат Хоростківської міської ради.

Своїм призначенням, пише «Погляд», Ігор Сопель повністю копіює Президента Володимира Зеленського – на посади призначаються земляки, друзі, куми, партнери по виборчих перегонах, що абсолютно не відповідає Президенту Голобородьку, за якого, власне, і проголосували 73% українців. Таким чином, це дозволяє сформувати в обалсті певний “гусятинський клан”.

Нагадаємо, Ігор Сопель також родом з Хоросткова. Вважається, що його призначення на найвищу посаду в області відбулося завдяки вдалим знайомствам та близькій дружбі із 95 кварталом та зв’язкам із сумнівними особистостями позаминулої влади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #керівники, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ОДА, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: