Почаївську Лавру не віддадуть Московському патріархату

Опубліковано:
25 Листопада, 2019

Антирейдерська комісія скасувала незаконну перереєстрацію споруд Свято-Успенської Лаври. Про це повідомляє Міністерство Юстиції України.

«Комісія Мін’юсту на своєму засіданні задовольнила скаргу Кременецько-Почаївського державного історико-архітектурного заповідника, який просив скасувати рішення про державну реєстрацію права користування на комплекс споруд Свято-Успенської Почаївської Лаври за релігійною організацією Почаївська Свято-Успенська Лавра. Відповідний наказ Мін’юсту було підписано сьогодні», – сказала Олена Сукманова.

Члени комісії дійшли висновку, що при здійсненні реєстрації були порушенні вимоги чинного законодавства. Тому, реєстрацію скасували, а державному реєстратору, який його здійснив, заблокували доступ до державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Мін’юст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Пачаїв, #Пачаївська Лавра, #Свято-Успенська Лавра, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: