«Тижневе свято»: тернопільська школа відзначає 80-літній ювілей

Опубліковано:
25 Листопада, 2019

Тернопільська спеціалізована школа №3 з поглибленим вивченням іноземних мов, з 25 до 29 листопада, відзначатиме 80-літній ювілей. Майстер-класи, виставки, зустрічі з випускниками та багато інших заходів запланували на святковий тиждень.

Організувати тижневе святкування вирішили для того, щоб не лише для випускників, вчителі, а й для учнів школи ця дата стала особливою. Так, понеділок школярі розпочали зі святкового уроку зустрічі, де класні керівники у кожному з класів розповіли про історію школи, її традиції та особливості. Згодом, діти відвідали Літургія в Катедрі, урочисту лінійку та взяли участь у флешмобі, що став своєрідним рекордом, адже понад 1100 школярів одночасно заспівали пісню присвячену рідній школі. Також, цього дня відкрили музей «Скарбниця шкільних раритетів», де експонують речі колишніх випускників.

До слова, впродовж тижня на учнів очікують багато майстер-класів, конкурсі, змагань, квестів тощо. Кульмінацією усіх святкових заходів стане гала-концерт «Галактика Третьої Школи: зоряний політ тривалістю 80 років». Імпреза відбудеться у вівторок, 3 грудня, в приміщенні обласного драматичного театру імені Тараса Шевченка. Завершиться тиждень святкування спортивними змаганнями, танцювальними батлами, естафетами та концертом музичного гурту.

До слова, кожного дня діти матимуть одяг певного кольору. Так, у понеділок усі охочі матимуть можливість одягтися в червоне, у вівторок – щось жовте або оранжеве, у середу в одязі домінуватимуть речі зеленого кольору, у четвер – синього і блакитного, у п’ятницю – фіолетового, а то й навіть рожевого.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #випускники, #день народження, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #святкування, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТЗОШ № 3, #учні, #школа, #ювілей
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: