«Віру перетворюють в бізнес»: у відомій купальні на Тернопільщині не має води

Опубліковано:
25 Листопада, 2019

У купальній на джерелі Святої Праведної Анни, що знаходиться на околиці села Онишківці Дубенського району, не має ні краплі води.

Як розповідають люди в соціальних мережах, купальню почали використовувати в комерційних цілях, тому джерело часто перекривають. Так, з 18 листопада, у відомій купальні ні краплі води.

«У купальні на джерелі праведної Анни ні краплі води. От що стає коли віру перетворюють в бізнес. Задумайтесь люди в рясах», — зазначає Володимир Скорик.

Додамо, що джерело Святої Праведної Анни — гідрологічна пам’ятка природи місцевого значення, вода витікає із крейдяного підвищення. За переказами, купання в ньому допомагає від багатьох недуг. Біля джерела облаштовані чоловіча та жіноча купальні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #віра, #джерело свтяої Анни, #Дубенський район, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Рівненська область, #село Онишківці, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: