У Тернопільській міській дитячій лікарні запровадили новий онлайн-ресурс

Опубліковано:
24 Листопада, 2019

Консультативно-діагностичне відділення Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні – найбільше за кількістю спеціалістів, які лікують маленьких пацієнтів. Тут працює 116 спеціалістів, 37 з яких – лікарі. Це медики хірургічного, терапевтичного та діагностичного напрямків. Завідувач відділення Ігор Гомза розповідає: сучасне обладнання дозволяє максимально точно проводити дослідження.

– Є два лікарі рентгенологи, які проводять рентген-дослідження, а також флюорографію. Два лікарі функціональної діагностики. Вони займаються кардіоскопією. А також лікар УЗД-кабінету, – розповідає завідувач консультативно-діагностичного відділення КНП “Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня” Ігор Гомза.

Це – УЗД-кабінет, який оснащений новим обладнанням. Тут працює сертифікована спеціалістка Ельвіра Ландяк. Лікарка розповідає: на такому апараті можна проводити ряд важливих обстежень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інтернет, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: