На Тернопільщині посилять контроль за організацією харчування дітей в закладах освіти

Опубліковано:
24 Листопада, 2019

Голова облдержадміністрації Ігор Сопель доручив забезпечити створення належних умов організації харчування дітей в закладах освіти.

Посилити контроль за додержанням вимог санітарно-гігієнічних правил та норм утримання закладів освіти доручено районним державним адміністраціям та виконавчим комітетам органів місцевого самоврядування Тернопільщини.

Мета такого рішення –  запобігання випадкам харчових отруєнь, зміцнення матеріально-технічної бази харчоблоків закладів дошкільної і загальної середньої освіти.

Крім того, структурним підрозділам ОДА, райдержадміністраціям, виконавчим комітетам органів місцевого самоврядування, Головному управлінню Держпродспоживслужби в Тернопільській області належить вжити додаткових заходів щодо проведення навчання персоналу, який задіяний в організації харчування дітей.

Також буде посилено контроль за складанням тендерної документації для закупівлі харчових продуктів та надання послуг харчування дітей. Особлива увага звертатиметься на наявність експлуатаційного дозволу або державної реєстрації потужності з виробництва та обігу харчових продуктів у постачальників.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #їдальня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: