У Тернополі відбудеться Всеукраїнський фестиваль психологічних ігор

Опубліковано:
23 Листопада, 2019

У Тернополі, 8 грудня, відбудеться Всеукраїнський фестиваль трансформаційних та психологічних ігор. Основна мета цього заходу — це сприяти трансформації та особистому, професійному розвитку учасників. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Фестиваль проходитиме у декількох локаціях, щоб учасники змогли максимально корисно опрацювати власні запити, а саме: «Саморозвиток»; «Покращення взаємодії»; «Жіноцтво»; «Бізнес-напрямок»;«Психосоматика та здоров’я». Кожна гра триватиме 2,5 години. Також, одночасно проводитимуться 6-9 настільних тренінгово-трансформаційних, психологічних ігор. Кожен з учасників зможе самостійно обрати гру яка йому до вподоби.

До слова, для того щоб в’язати участь у фестивалі потрібно попередньо зареєструватися.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Всеукраїнський фестиваль трансформаційних та психологічних ігор, #гра, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #психологія, #тернопіль, #тернопільські новини, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: