На Тернопілььщині встановлюють сміттєсортувальну лінію

Опубліковано:
23 Листопада, 2019

У селі Малашівці Зборівського району влаштовують сміттєсортувальну лінію, яка повинна запрацювати до кінця року. Про це повідомляє Тернопільська міська рада

Так, уже цими днями розпочалися ремонтні роботи, зокрема уже встигли провести освітлення всієї території полігону, влаштовано огородження, встановлено камери відеоспостереження та ваговий комплекс. Також, уже встановлено ваговий комплекс з інформаційним стендом, де вказано, які види сміття можна завозити на територію та хто саме може заїжджати на полігон.

«Коли транспорт заїжджає сюди, спочатку він потрапляє на вагову станцію, де відбувається зважування автомобіля та його реєстрація. Тут також проводиться радіаційний контроль привезених твердих побутових відходів, і далі сміття потрапляє на сам полігон, де з ним працюють бульдозери та перший у Тернополі каток-компактор», — розповідає Сергій Надал.

Наразі, за допомогою бульдозерів та катка-компактора на Малашовецькому полігоні проводиться ущільнення твердих побутових відходів та зменшення об’єму сміття, що дозволить надалі видобувати газ — метан.

До слова, привозити тверді побутові відходи на сміттєсортувальну лінію зможуть лише ті оператори, з якими укладено угоди.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Зборів, #Зборівський район, #малашівці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сміттєзвалище, #сміттєсортувальна лінія, #сміття, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: