Військовий та волонтерка Сергій та Тетяна одружилися у духовному центрі Тернопільської артилерійської бригади. Вінчав подружжя капелан Володимир Андрухів. Про незвичайне весілля у мереж Facebook розповів прес-офіцер Тернопільської артбригади Юрій Кульпа:

«Ще на одну сім’ю патріотів в Україні стало більше.

Він – капітан Збройних сил України, військовослужбовець Тернопільської артилерійської бригади, вона – волонтерка. Обоє зі Львова, познайомились у 2016 році через соцмережі. Сергій тоді шукав волонтерську допомогу для свого дивізіону в АТО. Тетяна допомагала військовому підрозділу, в якому служив Сергій, передавала речі першого вжитку, маскувальні сітки. Знайомство з часом перейшло у дружбу, а чергова зустріч запалила вогники обох сердець. Військовий через три роки все ж завоював серце Тетяни і молодята нещодавно розписалися у місцевому РАЦС. Про таїнство вінчання домовились з капеланом Володимиром Андрухівим, котрий щойно повернувся зі Сходу. Обряд пройшов в духовному центрі Тернопільської артилерійської бригади за участю старшого військового капелана Тернопільської області В’ячеслава Кізілова з дотриманням військових традицій. На подію з’їхалися рідні, друзі наречених. З найщирішими побажаннями новостворену сім’ю привітав комбриг Тернопільських артилеристів, полковник Сергій Баранов. Варто додати, що батько Тетяни в минулому також військовий, льотчик-винищувач бойової авіації, тому їй не звикати до військової термінології, а також буде що згадати і про що розповісти молодятам за столом, в новому сімейному колі», – пише Юрій Кульпа.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #весілля, #військовий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: