У Міжрегіональному конкурсі дитячої листівки переміг юний тернополянин

Опубліковано:
22 Листопада, 2019

Завершився  Міжрегіональний конкурс дитячої листівки  «Ми – єдині і по духу, і по крові». Організаторами Конкурсу були  Харківська та Тернопільська обласні бібліотеки для дітей.  

Конкурс запровадили з метою виховання в дітей любові до Батьківщини, формування в них громадянських патріотичних почуттів, національної свідомості, поваги до культурної спадщини та традицій, розвиток творчого потенціалу, підвищення значущості дитячих бібліотек у процесі соціальної адаптації дітей. Звісно, що основним завданням, в першу чергу, було налагодити розвиток міжрегіонального культурного партнерства між бібліотеками Тернопільської та Харківської областей на творчих засадах діалогу між дітьми Заходу та Сходу України. Конкурс мав три вікові категорії: 5-9 років (дошкільники, учні 1–4 класів);  10–12 років (учні 5- 7 класів) ; 13–16 років (учні 8, 9 класів). Діти мали вибір у двох номінаціях: паперова листівка або фотолистівка.

Як стало відомо, переможцем став одинадцятирічний читач Тернопільської Центральної дитячої бібліотеки Андрій Макар. Він отримав Гран-прі в Міжрегіональному конкурсі дитячої листівки «Ми – єдині і по духу, і по крові». Нагороду вручила директорка Тернопільської обласної дитячої бібліотеки Надія Новіцька.

«Конкурс проходив в рамках відзначення 100-річчя проголошення Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки і охоплював два регіони – Тернопільщину і Харківщину. Учасниками стали майже дев’яносто дітей з різних куточків Тернопілля. І нам дуже приємно, що саме наш читач отримав таку високу відзнаку» –   поділилась радісною звісткою директорка Центральної дитячої бібліотеки Надія Швець.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс, #макар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: