Від нападника потерпали тернополянки віком від 21 до 25 років. Усі грабежі сталися у мікрорайоні Східний у вечірній та нічний час. Перша заява про грабіж надійшла 23 жовтня. Далі правоохорці отримали ще три схожі звернення. Грабіжник вичікував жертв поблизу їхніх помешкань, коли дівчата були самі.

На трьох жінок злодій напав у дворі їхніх будинків, на ще одну напав у під’їзді у кількох метрах до її помешкання. Потерпіла розповіла, що закривши їй рукою обличчя, рот і ніс так, що їй було важко дихати і притиснувши її до стіни, нападник наказав віддати гроші, прикраси та заборонив кричати, погрозивши, що зробить боляче. Дівчина не бачила, чи мав грабіжник ножа і ладна була віддати йому все, що завгодно, тільки щоб він відпустив її. «Він намагався лізти до мого тіла і в цей момент я змогла закричати, але ніхто із сусідів не почув. Тоді я сказала, що хвора на ВІЛ-Снід, щоб мене не чіпав. Ще раз крикнула. Не знаю що сталося, але він почав тікати. Я одразу зателефонувала до поліції, – згадує жертва нападу.

Загальна сума, яку отримав злодій під час грабежів – 1300 гривень. Завдяки тому, що потерпілі запам’ятали нападника та описали його, поліцейським вдалося встановити особу чоловіка. Це раніше судимий тернополянин 1993 року народження. Чоловік не приховує своєї вини, каже, гроші витрачав на власні потреби. Грабіжник відповідатиме згідно статті 186 частина 2 ККУ – грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грабіж, #дівчина, #злочин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: