На Тернопільщині затримали групу серійних крадіїв з Волині

21.11.2019 13:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У Кам'янках Підволочиського району група чоловіків обікрала ще один будинок. Злодійський квартет спіймали з купою речових доказів, коли вони поверталися з чергової вилазки.

Як повідомляє поліція, зловмисники уже не перший раз обкрадають квартири. Приватний будинок у селі Кам’янки, став останнім об‘єктом їхнього збагачення гастролерів. Серед білого дня, розбивши віконну шибу, зловмисники проникли до чужого помешкання і винесли звідти ювелірні прикраси та готівку на суму понад 120 тисяч гривень.

«Маємо беззаперечні докази щодо вчинення зловмисниками ще п’яти крадіжок у Кременецькому, Бучацькому та Чортківському районах. Підозрюємо, що «наслідили» крадії й в інших областях, зокрема на Волині та Закарпатті», — розповів заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Степан Яцух

Щоб не привертати до себе уваги, вони пересувалися на різних автомобілях. Самі ж крадії з Волині : 27-річний раніше неодноразово судимий за майнові злочини житель селища Торчин, 25-річний уродженець Нововолинська, раніше судимий за наркозлочини, 49-річний уродженець Луцька, та 28 річний волинянин, який був у групі за водія.

До слова, усіх зловмисників, окрім хлопця, який виконував роль водія, затримали.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі