7 речей, які будь-який чоловік цінує більше, ніж красу

Опубліковано:
20 Листопада, 2019

Люди влаштовані досить просто – ті, хто не звертає на тебе уваги, здаються занадто класними для тебе. І ти починаєш впадати в істеричний стан, завантажувати “Знаешь ли ты” на телефон і записуєшся до косметолога, щоб випалити АНА-кислотами все обличчя.

Але ми тут не тільки для того,  щоб ти знайшла трохи більше впевненості в собі і зрозуміла нарешті, що краса працює тільки в найостаннішу чергу. Ну або просто не для всіх.

1. Захопленість

Немає нікого сексуальніше, ніж жінка, яка по-справжньому горить тим, чим займається. Принаймні, це ми неодноразово чули від інших чоловіків.

Може йтися не про роботу, а про хобі: лижі, гра на скрипці в’язання – що б ти не робила, будь захопленою. Тоді і слухати про твої розваги буде приємніше, і досягнення захочеться хвалити.

2. Почуття гумору

Якщо ваше почуття гумору налаштоване на одну хвилю – ви зможете жити довго і щасливо і будете найкращими друзями! Правда.

В цьому жорстокому і злому світі є дуже мало людей, які із задоволенням посміються над серіалом до сліз. А тих, хто закохається в твої стікери в Телеграма – ще менше. Не бійся бути собою і сміливіше жартуй про все на світі (крім його мами, мама – це святе!).

3. Впевненість в собі

Те, що ти об’єктивно оцінюєш стан своєї шкіри і купуєш абонемент в зал – це добре. Але те, що ти ниєш, заїдаючи “товсті ноги” булкою з повидлом – дурість. Не шукай в чоловікові руйнівника своїх комплексів і побачиш, що він подивиться на тебе зовсім іншими очима.

4. Почуття такту

Навіть якщо ти так звана “принцеса”, яка жити ні дня без капризів не може – це не привід влаштовувати істерики на людях і дивно поводитися зі своїм чоловіком (і з потенційним теж). Повір, він буде вдячний, якщо ти не:

– підеш фліртувати з його другом в розпал шашликів;

– не будеш критикувати стан волосся його сестри;

– не будеш читати лекцію про шкоду м’яса всім оточуючим вас столикам в стейк-хаусі.

Коротше – будь нормальної. І все.

5. Інтелект

Давай по-чесному: ви ж не весь час цілуєтеся і їсте смачну їжу. Саме тому, що ви іноді повинні розмовляти і потрібно вміти мислити, аналізувати і взагалі бути інтелектуально розвиненою. Розповідати напам’ять таблицю множення на першому побаченні не варто, але і “посміхаємося і махаємо” – не наш варіант.

6. Інтерес до нього і того, чим він займається

В ідеальному світі люди апріорі не можуть спілкуватися, якщо їм не цікаво те, чим займається їх співрозмовник в той час, коли вони порізно. У випадках, коли ти імітуєш зацікавленність, він швидко тебе розгадує і так само стрімко втрачає інтерес.

7. Незалежність і твоя думка

Якщо жінка не намагається довести комусь свою неймовірну чудовість і вміє висловлювати свою точку зору, використовуючи аргументи – вона вже цікавіше багатьох інших людей. Так, і чоловіків, і жінок.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #кохання, #порада, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: