Ліричне танго осіннього Тернополя. Нова пісня співачки TANYA DOLYA

Опубліковано:
20 Листопада, 2019

Тернопільська виконавиця TANYA DOLYA презентувала нову романтичну пісню. Автором слів та музики стала сама Тетяна Долішна, аранжування – композитора Івана Небесного. На чуттєве осіннє танго співачку надихнуло рідне місто:

Восени, коли буваю вдома і вже потрібно поветатися до великого міста, часом, охоплює таке відчуття, коли хочеться заховатися в теплий светер, зігрітися в міцних обіймах і щоб рідне місто, яке так люблю, сьогодні не відпускало…

null

Помічаю те, чого не помічають інші, люблю кожну секунду цього моменту, бачу маленькі, милі і романтичні сюжети, що оточують, здається, тільки мене… І так не хочеться це все залишати!

Але ж я знаю, що повернуся сюди обов’язково – в це рідне місто.

Загорнуся в теплий светер, вип’ю запашної кави. І звучатиме танго…

null

TANYA DOLYA (Таня Доля) виконавиця ліричної української популярної музики. В її репертуарі власні пісні, над якими вона працює з відомим українським композитором Іваном Небесним. Впродовж року вже вийшло шість нових авторських композицій співачки. Їх можна послухати в Ютюб за посиланням:

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #TANYA DOLYA, #кліп, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пісня, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: