«Ніщо не зможе нас розділити»: на Тернопільщині створили алею пам’яті

Опубліковано:
20 Листопада, 2019

На Кременеччині у с. Лішня., До дня Гідності та Свободи, висадили алею пам’яті зі 140-ка саджанців канадського дуба поблизу каплиці-пантеону. Окрім родини кременецьких атовців, студентів, пластуні, долучитися до створення пам’ятки приїхали родичі загиблих у російсько-українській війні з Херсонщини

Творення алеї розпочалося зі спільної молитви каплиці-пантеоні, де о. Андрій Любунь відправив службу за усіх полеглих українських військових у війні на сході.

«Українці все ж повинні прагнути єднання, бо у цьому наша сила і ніщо не повинне розділяти захід та схід України», — зазначає капелан.

До слова, після висадження алеї пам’яті для гостей Херсонщини провели на коротку екскурсію визначними історичними місцями Тернопільщини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алея пам'яті, #андрій любунь, #АТО, #АТОвці, #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ООС, #пластуни, #російсько-українська війна, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: