Тернопіль серед ТОП-10 міст-фіналістів «Молодіжної столиці України – 2020»

Опубліковано:
20 Листопада, 2019

 Тернопіль увійшов у десятку фіналістів конкурсу «Молодіжна столиця України». Перелік міст, які будуть боротися за звання молодіжної столиці, обрали на черговому засідання Наглядової ради національного конкурсу, яка відбулося 19 листопада. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як повідомляють у Департаменті молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України, перший етап відбору був складний і неймовірно мотиваційний для усієї Наглядової ради. Усі 48 міст продемонстрували ріст у порівнянні з попередніми роками, динаміку у своєму розвитку і новий рівень діалогу молоді та муніципалітетів. Так, за звання переможця та статус «Молодіжна столиця України-2020» будуть змагатися 10 міст: Вінниця, Івано-Франківськ, Кременчук, Миколаїв, Одеса, Тернопіль, Хмельницький, Чернівці, Харків та Умань.

До слова, фінальний етап конкурсу відбудеться 10 грудня у Києві, де визначить Молодіжну столицю України – 2020.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Молодіжна столиця України, #молодь, #наглядова рада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: