У Тернополі появиться ще один «Палац Спорту»

Опубліковано:
19 Листопада, 2019

У Тернополі, на проспекті Злуки, 3а, розпочали будівництво нового багатофункціонального комплексу «Палац Спорту». Наразі працівники підрядної організації влаштовують пальовий фундамент сучасним ін’єкційним способом, який служитиме основою майбутньої споруди. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

До недавно, на вказаній території, знаходився стадіон «Текстерно». Проте, як зазначає міський голова, він не використовувався за призначенням. Тому, прийняли рішення звести новий спортивний комплекс для занять ігровими видами спорту.

«Позитивом є те, що поруч є багато житлових будинків та навчальних закладів, а також є зупинка громадського транспорту, тому тернополянам з інших мікрорайонів буде комфортно доїжджати сюди. Після складання усієї необхідної проєктно-кошторисної документації, нам вдалося отримати державне фінансування на будівництво цього комплексу, тож роботи уже розпочалися», — пояснив міський голова Тернополя Сергій Надал

Земельні роботи з облаштування фундаменту проведуть до кінця року за кошти виділені з бюджету Тернопільської громади. Уже з наступного року, якщо за умови збереження програми державного фінансування, будівництво продовжиться.

Зазначимо, що сучасний мультиспортивний комплекс з трибунами та паркінгом «Палац Спорту» розрахований на 3000 глядацьких місць та вміщуватиме зали для ігрових видів спорту, а саме: волейболу, футзалу, баскетболу, гандболу та бадмінтону. Також у приміщення, в якому прийматимуть всеукраїнські та міжнародні чемпіонати, заплановано перенести дитячо-юнацьку спортивну школу греко-римської боротьби, що наразі знаходиться у приміщенні Тернопільського замку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #баскетбол, #волейбол, #гандбол, #міжнародні чемпіонати, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спортивна школа, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

Найбільше читають: