У Тернополі відкрили перший соціальний Центр підтримки жінок

19.11.2019 13:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

 У Тернополі запрацював перший «Офіс підтримки жінок», який заснувала завдяки ініціативі Громадської Організації «Асоціація жінок України “Дія”». Мета такого проєкту — допомогти кожній жінці, яка потрапила у важку життєву ситуацію.

В «офісі підтримки жінок» надаватимуть безкоштовну консультацію психолога та юриста. Також, в соціологічному центрі розкажуть як реалізувати свою справу, стати успішною в бізнесі. Жінки зможуть не лише обмінюватися досвідом, а й завести нових друзів.

Як зазначає ініціатор проєкту Ольга Шахін, ідея створення соціального центру виникла через те, що сьогодні багато жінок залишаються самотніми та не почутими. Тому, в такому офісі підтримки, кожна жінці отримає необхідну їй допомогу, не залежно від того чи вона є учасником громадської організації.

До слова, офіс підтримки жінок працюватиме: по буднях – з 10:00 до 17:00 год, у вихідні — консультуватимуть телефоном. Соціальний центр знаходиться за адресою вул. Замкова, 6.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі