Тернополян запрошують на благодійний Віденський Бал

Опубліковано:
18 Листопада, 2019

 У Тернополі, 21 листопада о 19:00 год, у концерт-холі «Подоляни» відбудеться Благодійний студентський бал. Усі кошти, які зможуть зібрати на заході, передадуть дитячому онкогематологічному відділенню.

Взяти участь у балі запрошують усіх хто хоче поринути у світ танцю під звуки симфонічного оркестру, насолодитися казковою атмосферою та гарно провести час під час Віденського Балу. На гостей свята чекають благодійні лоти, танцювальні майстер-класи, музичні паузи, фуршет та фотозона.

До слова, організаторами проєкту є: ГО “Українська медична студентська асоціація” (УМСА), Тернопільський національний медичний університет ім. І. Я. Горбачевського та ГО «Європейська медична студентська асоціація» (EMSA).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #благодійність, #віденський бал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #студентський бал, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНМУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: