Про побиття жінки повідомила її односельчанка, яка почула крики сусідки і зателефонувала у поліцію. Правоохоронці, що приїхали на виклик, дізналися, що того для чоловік повернувся додому та почав конфлікт. Словесна перепалка переросла у побиття. До слова, бє дружину чоловік вже не вперше.

Дії забіяки поліцейські квалафікували за частиною 1 статті 125 ККУ – умисне легке тілесне ушкодження. За це чоловіку загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин або виправні роботи на строк до одного року.

Поліцейські нагадують, що у Тернополі запрацювала мобільна група для проведення профілактичної роботи та надання допомоги особам, постраждалим від домашнього насильства. Правоохоронці закликають не замовчувати про факти домашнього насильства, а звертетись за допомогою.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #дружина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: