Тарас Демкура відвідав прем’єру фільму «З України — до Голлівуду», який презентували у Тернополі

Опубліковано:
15 Листопада, 2019

13 листопада у Тернополі розпочався ІV Міжнародний кінофорум «Кіно Хвиля-2019». А 14 листопада у «Сінема сіті» відбулася прем’єра фільму «З України — до Голлівуду». На презентацію прибув володар премії «Оскар» Євген Мамут (український і американський фахівець з кінематографічних спецефектів), якого Арнольд Шварценеггер охрестив батьком «Хижака». Презентація відбувалася за участі режисера стрічки Станіслава Сукненко, який водночас є автором сценарію, продюсерів Олега Щербини та Юлії Чернявської.

null

«Не бійся змін, або твої мрії так і залишаться мріями», – цей лозунг пронизує стрічку червоною лінією.

Дивовижно цікава, мотивуюча картина створена кінокомпанією FRESH PRODUCTION GROUP за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

null

«Отримав неймовірні емоції від кінострічки, раджу подивитися усім без виключення! Це перше масштабне дослідження «українського сліду» в Голлівуді – маловідома історія про значний внесок українців не тільки в кіноісторію славнозвісної «фабрики мрій», а й про їх неабиякий вплив на розвиток американського мистецтва», – поділився своїми емоціями Тарас Демкура, віцепрезидент Міжнародної торгової палати ICC Ukraine.

Леонід Бицюра, Голова Асоціації кінокомісій України, засновник форуму «КіноХвиля», зауважив, що кінофестиваль має всеукраїнський статус, але цьогоріч він відбуватиметься ще з міжнародною складовою. Протягом трьох днів у програмі фестивалю трансляції українських художніх, документальних, анімаційних фільмів, майстер-класи, панельні дискусії, літературні презентації, кастинги, зустрічі з відомими акторами, режисерами, продюсерами.

null

Вже традиційним гостем тернопільського форуму «Кінохвиля» є екс-голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко. За його словами, Тернопіль є визначним містом в українські кіноіндустрії не лише через високі рейтинги відвідувань українських стрічок, а й через те, що активно в місті працює кінокомісія.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #кінохвиля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: