У Тернополі фестиваль «КіноХвиля»: актори, режисери, сценаристи приїхали, щоб глянути якісне кіно

15.11.2019 09:13   Джерело: Т1 Новини
Опубліковано : Новини Тернопілля

Три дні безперервного кіно. А ще зустрічі з іменитими режисерами, акторами, операторами та справжніми метрами кіноіндустрії. Усе це в рамках фестивалю "КіноХвиля". Його проводять в Тернополі вчетверте, але цього року в новому статусі, повідомляє Т1 Новини.

Фестиваль "КіноХвиля" цьогоріч проводять вчетверте, але вже у статусі міжнародного. Світила українського кіно, відомі режисери, оператори та сценаристи на три дні зібралися у Тернополі, щоб показати тернополянам якісне кіно. Програма насичена: прем’єри найновіших стрічок та знакових для українського кінематографа фільмів, дискусії та лекції, творчі зустрічі,
тренінги та майстер-класи.

"Дуже тішить те, що в Тернополі проходить "КіноХвиля". Тернопіль став мега площадкою для усіх режисерів, акторів. Тернополяни можуть упродовж трьох днів безкоштовно подивитися популярні фільми. Тернополяни можуть зустріти відомих акторів, продюсерів, навіть прогулюючись вуличками", - каже голова Тернопільського осередку ГО "Асоціація жінок України «Дія»" Ольга Шахін.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Т1 Новини  

Коментарі