У Ланівцях більше місяця комунальники не вивозять сміття

Опубліковано:
15 Листопада, 2019

Вже більше місяця гора сміття лежить майже в центрі Лановець. За словми місцевих жителів, сморід привертає бродячих собак, тому центр міста стає небезпечним.

Про це повідомляють у фейсбуці до Ланівці – Перезавантаження.

— В комунгоспі кажуть, що люди, які наносили нехай і забирають його назад , адже в їх обов`язки вивозити гілля не входить … Але, як видно на фото на гілля безвідповідальні жителі ближніх вулиць вже почали викидати інше сміття , а задні баки, які заповнені купою сміття блоковані для машини комунгоспу …, — йдеться у дописі.

Також у дописі йдеться про те, що з кожним днем гора стає все вищою і перетворюється в звалище, сильний сморід і гнилість привертає увагу бродячих собак, які стають агресивні та кидаються на людей.

— Таким чином від байдужості громадян, які порушують та нехтують на закони і повній безвідповідальності влади, яка окрім поста на фейсбуці ніяк не реагує на ситуацію страждають всі мешканці, які живуть навколо місця вонючого звалища.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ланівці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сміття, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: