На Тернопільщині запрацював онлайн-реєстр заготівлі деревини

Опубліковано:
13 Листопада, 2019

Тернопільщина  доєдналася до  пілотного проєкту e-реєстру заготівлі деревини та онлайн-карти рубок. Така система діє ще у п’ятьох областях, а саме: у Чернігівські, Полтавській, Рівненській, Київській, Волинській..

Державному агентстві лісових ресурсів України кажуть, що в реєстрі, станом на 11 листопада, оприлюднено інформацію про 30,6 тис. виданих дозвільних квитків на заготівлю деревини. Таким чином, кожна людина може зайти з комп’ютера чи телефону на сайт LK.UKRFOREST.COM та ознайомитися з переліком лісорубних квитків на заготівлю деревини або перевірити на карті законність здійснення рубок.

До слова, також планують запуск реєстру лісових квитків на промисловий збір ягід, грибів, меду, лікувальних трав, який перебуває на фінальній стадії розробки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вирубка дерев, #вирубка лісу, #деревина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #онлайн-карта, #онлайн-реєстр, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: