За сприяння осередку «Асоціація жінок України «Дія» у Тернополі запрацює Центр підтримки жінок (Відео)

Опубліковано:
13 Листопада, 2019

Тернопільський осередок «Асоціація жінок України «Дія» відзначає першу річницю з часу свого заснування. Протягом року його членкині реалізували понад три десятки соціальних акцій та корисних проєктів для потребуючих мешканців Тернопілля.

Так, жінки взяли під опіку хоспіс у селі Плотичі, регулярно відвідують онкохворих дітей, посприяли у відкритті інклюзивного класу у тернопільській ЗОШ №28, дбають про потреби учасників АТО.

Серед останніх масштабних задумів, які вдалося втілити членкиням «Дії» — подарунок сучасного дитмайданчику вихованцям тернопільської спеціальної школи. Дітвора вже й не мріяла, що біля їхнього навчального закладу з’являться нові гірки й гойдалки.

«Не знаю, чи є таке місце, де б ми з дівчатами не побували. Ми приходимо і приносимо радість. Там де ми, там завжди свято», – каже голова Тернопільського осередку «Асоціація жінок України «Дія» Ольга Шахін.

Ольга Шахін зазначає, що команда «Дії» — надзвичайно сильна й потужна. Лідерка щиро вдячна членкиням за підтримку та допомогу у втіленні суспільно корисних ініціатив. На таких жінок та дівчат, переконана Ольга Шахін, завжди можна покластися, та що там — разом із ними під силу й гори звернути.

Останнім часом до осередку прагнуть долучитися все більше охочих. Тих жінок, котрі готові змінювати життя Тернопілля на краще, за словами Ольги Шахін, вирізняє особливий блиск в очах.

«Саме у такий спосіб можна відразу визначити, чи буде жінка з нами, чи вона наша, «дієвочка». На дієвість наших членкинь не впливає ні їхнє місце роботи, ні те, наскільки важке у них життя», — зізнається Ольга Шахін.

До слова, з нагоди свого першого дня народження осередок планує відкрити у Тернополі Центр підтримки жінок. Це буде місце, кожна жінка, незалежно від того, чи є вона членкинею «Дії», може отримати безоплатну юридичну, психологічну та моральну допомогу. Водночас двері центру відкриті й для тих, хто хоче випити чашку чаю у товаристві активних і дієвих жительок Тернопілля.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: