6 речей, про які всі брешуть на першому побаченні

Опубліковано:
11 Листопада, 2019

Всі ми не без гріха і схильні іноді побути бароном Мюнхгаузеном, хіба ні? То розповідаємо подружці неймовірну історію з життя за келишком ввечері, то приписуємо собі чужий твіттерский жарт, запостивши її текстом від свого імені на Фейсбук, то брешемо на побаченнях.

Якщо по першим пунктам твоя совість може бути чиста, то від брехні на перших побаченнях можеш навіть не відмахуватися. Може ми не метчилися з тобою на Тіндері і не годували тебе сумнівними суші, але точно знаємо, що ти неодноразово брехала на побаченнях.

Але є і хороші новини, брехунко. Про деякі речі брехати не просто нормально, а й прийнято!

1. Про колишніх

Якість і кількість колишніх, а так само і період, в який ти була в стосунках з колишнім – тема №1 для побачень. Всім і правда цікаво, чим же закінчилася та сама історія і наскільки у людини, що сидить навпроти, розбите серце. І ми брешемо.

2. Про захоплення

Фільми Вуді Аллена, футбол і веганство – більше вражає, ніж відображає справжні захоплення, правда?

3. Про вподобання

Салати на вечерю або тільки келих на тиждень – вирішувати тобі. Але ти точно брешеш про свій раціон і звички.

4. Про гроші

Облишмо прикидання і чесно скажемо один одному, що в 2019 всі брешуть про заробіток, роботу цілодобово і кількість нулів після одиниці на рахунках.

5. Про шкідливі звички

Скільки разів ти гризла нігті на першому побаченні? А скільки разів контролювала слова “типу” і “коротше”? Загалом, чим більше побачень – тим менше шкідливих звичок, так що ходи більше!

6. Про наміри

Всі ми частенько розповідаємо нашим дейтам про те, що шукаємо тільки серйозні і тривалі стосунки. Ось тільки насправді ця розмова не завжди призводить до хеппі-енду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кохання, #побачення
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: