На Тернопільщині колишній працівник РДА постане перед судом

Теребовлянським районним судом Тернопільської області за активної позиції прокуратури  притягнуто до адміністративної відповідальності особу, що працювала головним спеціалістом одного з управлінь Теребовлянської районної державної адміністрації за вчинення двох адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією.

Встановлено, що особа без поважних причин, несвоєчасно подала дві декларації на  веб-сайт Національного агентства з питань запобігання корупції як особа, уповноважена на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Врахувавши позицію прокурора у справі про наявність підстав для притягнення вказаної особи до адміністративної відповідальності за порушення вимог фінансового контролю, суд виніс постанову про накладення адміністративного стягнення у виді штрафу в розмірі 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Прес-служба прокуратури Тернопільської області  

Коментарі