У Тернополі стріляли по тролейбусу із пасажирами (Фото)

09.11.2019 12:43   Джерело: Галас
Опубліковано : Новини Тернопілля

Невідомі поцілили у вікно тролейбуса, що курсував Тернополем.

Вчора на Чернівецькій вистрілили в тролейбус, що прямував з людьми, – повідомила пані Наталія Бойко (дані читачки змінили задля безпеки – прим. авт.), пише “20 хвилин”.

 

– Це сталось в районі вул. Чернівецької – десь в районі 17.00-17.30. Пані Наталя надала мало інформації, однак повідомила, що під тим вікном, що посипалось, сиділа мама з дітками. На щастя, ніхто не постраждав. Було темно, невідомо, хто це зробив, – каже пані Наталія. – Якась мить, миттєвий звук і вікно посипалось.

Про те, що невідомі особи здійснили постріл у вікно троллейбуса і, зі слів свідків, зловмисники були на чорній BMW, підтвердили і в патрульній поліції. Принаймні така інформація надійшла копам. За фактом події працює слідчо-оперативна група.

– Невідома особа поцілила чимось у вікно тролейбусу №139, що курсував на 8 маршрутом, – підтвердили у КП «Тернопільелектротранс». – Інцидент стався в районі вулиці Микулинецької. Пасажири, на щастя, не постраждали. Один з них викликав поліцію. І поки поліцейські приїхали – зловмисники утекли з місця події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Галас  

Коментарі