Сергій Притула чесно розповів, як ставиться до корпоративів

08.11.2019 22:43   Джерело: Доба
Опубліковано : Новини Тернопілля

Сергій Притула протягом багатьох років є відомою і популярною телеперсоною. Не дивно, що ведучого Нового каналу й очільника «Вар’яти-шоу» частенько запрошують вести корпоративи.

Сергій розповів про своє ставлення до подібних заходів.

– Спокійно, навіть з повагою ставлюся до корпоративів, – розповів Сергій. – Адже якщо тебе замовили, щоб ти допоміг зробити свято, значить, тебе цінують, на тебе розраховують, тому в мене з моїм директором є угода. Коли дзвонять і кажуть: «Ми івент-агентство, в нас тут тендер у клієнтів…» Ми не беремо участі в тендерах. Якщо клієнту глибоко начхати, хто йому буде вести: Педан, Притула, Горбунов чи Доманський… Значить, ти просто один з елементів свята....

За словами Сергія, якщо замовник хоче, щоб саме він провів корпоратив компанії або весілля, це означає, що на нього розраховують. З такими людьми ведучий працює із задоволенням.

– Таким людям хочеться допомогти зробити свято незабутнім, – зізнається ведучий. – До речі, дуже кумедно завдяки корпоративній роботі відчувати, як старієш (сміється). Якщо я раніше вів весілля своїх ровесників, то зараз веду весілля молодих людей, у яких вік батьків близький до мого....


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Доба  

Коментарі