На Тернопільщині засудили чоловіка за його «винахід»

Опубліковано:
8 Листопада, 2019

Мешканець Тернопільщини  розробив спеціальні засоби для прослуховування телефону. В результаті чого його засудили до чотирьох років позбавлення волі за власний винахід.

Як повідомляє прокуратура у Тернопільській області, 29-річний чоловік виготовляв спеціальні технічні засоби, вмонтувавши яких у корпус автономних акумуляторних батарей GSM-мікрофони та GPS-трекери можна отримувати інформацію про місцеперебування пристрою та прослуховування через мобільний зв’язок.

Свій винахід хлопець продавав через інтернет, розмістивши на сайті оголошень. Як згодом вияснилось, засудженому вдалось продати кільком людям свій винахід..

До слова, вироком суду обвинуваченого визнано винуватим у вчиненні інкримінованого йому злочину та засуджено до 4 років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання з іспитовим строком 1 рік.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #винахід, #інтернет, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #продаж, #прокуратура, #прослуховування, #суд, #телефон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: