«Оновлене обладнання – нові тарифи»: у Тернополі реконструюють котельні

Опубліковано:
7 Листопада, 2019

 У Тернополі завершують реконструкцію котелень на вул. Лесі Українки та вул. О. Довженка. Ремонтні роботи з оновлення котелень, теплових мереж, а також встановлення індивідуально-теплових пунктів тривали впродовж літа. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Наразі уже повністю завершили реконструкція теплової мережі на вулицях Лесі Українки та О. Довженка. Як зазначає головний інженера КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» Віталія Грубенюка, в рамках реконструкції провели демонтаж старого котельного обладнання, трубопроводів та котлів, а натомість встановили три сучасних високоефективних та енергоекономних газових котли виробництва Viessmann загальною потужністю 30 МВт.

«Така потужність котельні дасть можливість забезпечити теплом усіх споживачів на масиві «Східний». Окрім того, завдяки високотехнологічному насосному обладнанню та частоті регулювання, є змога регулювати кількість тепла, відповідно до його потреби, а це, у свою чергу, допоможе суттєво зекономити на електроенергії. А це позитивно вплине на тариф, адже відповідно до цієї економії та при умові, що вартість енергоносіїв не зросте, тариф можна буде коригувати у меншу сторону», — розповідає Віталій Грубенюк.

Таким чином, впродовж двох тижнів, мешканці житлового масиву «Східний» уже будуть отримуватимуть у свої домівки та офіси цілодобову гарячу воду.

До слова, реконструкція теплової мережі проводиться в рамках співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку. Так, згідно укладеною угодою, наступного року буде проведено реконструкцію ще дев’яти котелень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водопостачання, #Європейський банк, #житловий масив "Східний", #котельні, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реконструкція, #тариф, #тепло, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: