Юні скрипалі з Тернополя «засвітилися» на концерті в столиці

Опубліковано:
7 Листопада, 2019

Учні Тернопільської дитячої музичної школи №1 виступили на концерті переможців Міжнародного інтернет-конкурсу “Чарівні смички”, який щорічно проводить організація українських викладачів-струнників “Esta -Україна” та Київська дитяча школа мистецтв №5 ім. Л. Ревуцького.

Концерт відбувався в рамках Всеукраїнського семінару “Осіння школа педагогічної майстерності викладачів-струнників”. Про це інформує на офіційній сторінці музичної школи у соцмережі завідувач струнно-смичкового відділу Наталя Плахцінська.

У концерті взяли участь двоє солістів та два колективи відділу: ансамбль скрипалів “Скерцино” (кер.Черняк Т.М., конц. Німащук А. В.), ансамбль скрипалів ” Нота” ( кер. Коріньовська Є.О., конц. Жукова О.С.) та солістки: Марущак Катерина та Пастух Юлія (викл. Плахцінська Н.В., конц. Марущак Н.І.).

Також до Києва приїхали показати свою майстерність солісти та ансамблі з Київа, Хмельницького, Одеси та Краматорську. Концерт приніс багато яскравих емоцій та вражень усім слухачам.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #концерт, #музика, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #скрипаль, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: