Широку популярність на Тернопіллі здобув конкурс «Людина року », який у 2001-му започаткували спортивно-мистецький центр «Моя Україна» та редакція газети «Вільне життя плюс».

За цей час його лауреатами стали близько двохсот краян. Цього почесного звання удостоїлись і кілька киян: всесвітньо відомий наш земляк, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка народний художник України Іван Марчук, письменник Володимир Яворівський, олімпійський чемпіон Сергій Бубка, політик Юлія Тимошенко.

І ось настав час обирати людей року 2019-го. З першого листопада оргкомітет починає приймати подання від трудових колективів та громадських організацій на претендентів номінантів на це почесне звання. Це мають бути люди знані, зразкові фахівці, які досягли в році, що минає, справді вагомих здобутків у своїх сферах діяльності.

Подання просимо надсилати до 25 грудня на адресу редакції газети «Вільне життя плюс»: вул. Гетьмана Сагайдачного, 9, м. Тернопіль, 46001. На конверті ставте позначку «На конкурс «Людина року-2019». Давайте разом знайдемо таких людей, які посправжньому уславили Тернопілля і 2019-й став їхнім зоряним роком. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс, #людина року, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: