«Друге дихання»: на Тернопільщині відновлюють реабілітаційний центр для учасників війни

Опубліковано:
6 Листопада, 2019

Центр для військових. У с. Яблунів хочуть відновити роботу реабілітаційного центру для ветеранів АТО/ООС. Допомогти зголосились у посольстві США в Україні, та перш ніж почати – оглянули об’єкт, повідомляє Т1 Новини.

Допомога військовим. На Тернопільщині реабілітаційний центр для учасників війни на сході може отримати друге дихання. Рік тому перші ветерани війни прибули у с.Яблунів на реабілітацію. Та згодом в центрі почали ремонтні роботи, які тривають і до сьогодні. Та коштів для того, аби повністю відреставрувати всі приміщення в обласному бюджеті замало. Саме тому учасники громадської організацій “Всеукраїнське об’єднання учасників АТО Галичини” написали звернення до посольства США в Україні, адже за їхнього сприяння в різних містах успішно реалізували десятки схожих проєктів.

“Коли постало питання реабілітаційного центру – в нас було декілька варіантів. Після спілкування з нашими військовими я зрозуміла, що найкраще реабілітація проходить на свіжому повітрі й подалі від шуму міста. Ми зупинилися на цьому проєкті. Тим паче з 2015 року вже почалася розробка”, – каже голова ГО “Всеукраїнське об’єднання учасників АТО Галичини” Ружена Волянська.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #волянська, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реабілітація, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: